Hibaüzenet

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/chroot/home/szepilon/szepilonavendeglo.hu/html/includes/bootstrap.inc 1389 sor).

Cégkivonat beszerzés akár telefonról is

Cégkivonat beszerzés akár telefonról isEgy cégvezető élete folyamatos rohanás, ügyintézés, így nagyon fontos, hogy minél több ügyet lehessen mehet közben, akár okostelefonról elintézni. Az ügyek intézése során dokumentumokat, mellékleteket kell beszerezni, melyeknél szintén előnyös, ha okostelefonról el lehet intézni. Az egyik gyakori dokumentum, amire szükség van, az a cégkivonat. Mutatjuk, hogy lehet okostelefonnal megoldani a cégkivonat beszerzést.

A legegyszerűbb, ha egyszerűen csak telefonálunk, vannak olyan szolgáltatók, melyek telefonálás alapján is elkészítik a cégkivonatot. Előfordulhat, hogy ezt csak visszatérő ügyfélként teszik meg nekünk, de akár ez is egy megoldás lehet.

Amire viszont mindenkinek lehetősége van, az az online cégkivonat rendelés. Ehhez egy okostelefonra és internet kapcsolatra van szükség, de ezek cégvezetőként ma már egyáltalán nem számítanak luxusnak. Fel kell keresni egy cégkivonat készítő weboldalt, ahol egy gyors kereséssel ki tudjuk választani a céget, melynek cégkivonatára szükségünk van. Ezt követően megadjuk a számlázási adatokat, valamint, hogy melyik e-mail címre kérjük a cégkivonatot, és a bankkártyás fizetést, vagy az átutalást követően már küldik is a cégkivonatot.

Nincs tehát sorban állás, nem kell bemenni a cégbíróságra, hanem bárhonnan, bármikor lehetőség van cégkivonat beszerzésére. Rendkívül egyszerű tehát manapság cégkivonatot beszerezni, semmi extra eszközre nincs rá szükség, csak egy okostelefonnal kell rendelkezni.