Hibaüzenet

Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/chroot/home/szepilon/szepilonavendeglo.hu/html/includes/bootstrap.inc 1389 sor).

A duguláselhárítást bízzuk a profikra

A duguláselhárítást bízzuk a profikraAmikor dugulást észlelünk otthonunkban, akkor az első ötlet mindig az, hogy saját magunk próbáljuk megoldani a problémát, elhárítani a dugulást. Az esetek többségében ez működik is, de aztán egyszer csak akkora dugulással találjuk szembe magunkat, aminél az otthoni módszerek nem sokat érnek. Ilyenkor a kísérletezés helyett akkor járunk a legjobban, ha azonnal profi duguláselhárítást hívunk.

A profi szakembereknek több előnye is van. Az egyik legfontosabb ilyen helyzetben a gyors duguláselhárítás, amit a szakemberek biztosítani tudnak. Több különböző technológia, eszköz is rendelkezésükre áll, melyekkel pillanatok alatt el tudják hárítani a dugulások többségét.

A legnépszerűbb duguláselhárítási megoldás a spirálos technika. A spirálos technika lényege, hogy egy speciális spirállal pl. a fürdőszobai összefolyóból vagy a wc-ből indulva fokozatosan kitisztítják a csőrendszert, és amikor a duguláshoz ér a spirál, azt is el tudja hárítani.

Kicsit bonyolultabb megoldás a WOMA, amely egy magasnyomású berendezéssel történő duguláselhárítási technika. A WOMA szinte minden olyan esetben hatásos, működése során másodpercenként 2-3 liter vizet nyom a dugulásra, ami így elhárításra kerül. Mivel rengeteg víz kell hozzá, ezért nem ez a leggazdaságosabb módszer, de rendkívül eredményes a legmakacsabb dugulás esetén is.

Mindkét módszerrel bontásmentes duguláselhárítást lehet végezni, nem kell tehát a falat kibontani vagy az aljzatot felszedni.